“3 företag finns pga min coaching”

Plötsligt dök meningen upp i mitt huvud och jag insåg att det ett exempel på resultatet av vad vi gör på To Be for Real. Och jag häpnade: "Oj så kaxigt," tänkte jag och sedan: "Det kan vara fler!"

Att starta företag kräver mod. Liksom att fortsätta att ha företag. Inte gå i konkurs. Och ju bättre man lär känna sig själv och sina blockeringar mot att lyckas desto lättare blir det att tillåta sig att lyckas.

För alla har vi blockeringar mot att lyckas. Vi tror att all förändring kan vara av ondo. Men med To Be for Real så får man hjälp att genomskåda sina egna tankar och finna modet att både trotsa och förändra dem.

Ta kontakt med oss för att lyckas du med! 

“3 företag finns pga min coaching”
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − fem =