“Det känns som semester” – Men du jobbar ju!

Igår var To Be for Real i Piteå och gjorde en workshop som kursintroduktion för ett företag som sätter igång med vår webb-kurs Me for Real i augusti. Jättetrevligt hade vi. Och hela tiden pratade Johanna om att "Det känns som jag har semester." Varför? 

Det var en härlig resa dit. Vi kom lagom i tid för att äta lunch på en takterass och för att komma lagom vilse på vägen till företaget. Alltid trevligt att vara lite vilse tycker jag. Speglar nöjet med att sedan hitta rätt gissar jag. För det gjorde vi. 

Men hur skulle vi få betala för parkeringen? Efter support från Q-park om att det var gratis (!) kom vi skrattande in till företaget och utmanade deras föreställningar om både ett och annat och de svarade med att öppna för nytt tänkande. Precis som vi ville.

Efter en mycket lyckad arbetsdag där vi nått ett helt företag på en gång roade vi oss på stan. Vi kom i slang med - tjollerpratade med -ännu en företagare i Piteå som började fråga vilka vi är och vad vi gör... och det känns som att där blir det affär också. 

Så varför känns det som semester fast det är jobb? Kanske för att vi "bara" är oss själva och har kul. Och så sker det förändringar... "Det var meningen att ni skulle komma hit" sa affärsinnehavaren.

(Bilden är från en takterass på annat håll i världen - men det var väldigt soligt och bra i Piteås också)

“Det känns som semester” – Men du jobbar ju!
Spread the love
Märkt på:                

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 9 =