“Interagerar som dig själv”

Varje gång de orden dyker upp på min FB-sida skrattar jag för mig själv och undrar: "Vem skulle jag annars interagera som?" Jo som To Be for Real. Det är ju också jag - och Johanna! 

Att känna att mitt företag och jag är samma - nåja inte helt och hållet  (To Be for Real har inte samma släktingar t ex) - det är en ynnest. Johanna och jag arbetar ju på att vara oss själva och att hjälpa andra att vara sig själva. För vi är övertygade om att när vi interagerar som oss själva får vi bästa effekten både hemma och på jobbet. 

Ett företag fyllt av människor som är sig själva kan inte bli annat än framgångsrikt! Kontakta oss och pröva  vår webbkurs så får du se! 

“Interagerar som dig själv”
Spread the love
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =