Konstnär? Genetiker? – Företagsutvecklare!

Vad gör du? undrar folk. Efter en diskussion om färger kom första förslaget och det andra kom på tvådagarsseminariet "Bure - släktforskningens vagga" där jag i förbigående berättade om ny genteknik. 

Så du är coach och sysslar med företagsutveckling! Ja för både färger, genteknik, psykologi, kvantfysik och lite allt möjligt kommer in i mitt och Johannas arbete som coacher - och släktforskning. Världen går inte att förklara endimensionellt. Det är härligt att hjälpa människor att byta perspektiv och öppna för nytt. Och väldigt roligt att se hur företagen där individerna jobbar påverkas i sin tur!  

Vi är mångfacetterade varelser och mår bra av att ta tillvara på talanger som vi till och med ofta glömt bort. Det var extra roligt för mig att vara bland så många släktforskare i Bure och inse att jag definitivt inte är ensam om att nörda in mig på det. Jag kände mig till och med relativt onördig!

(Släktforskaren Peter Sjölund föreläste om ämnet på bilden!)

Konstnär? Genetiker? – Företagsutvecklare!
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 4 =