"Jag har sånt flyt nu! Sedan du hjälpte mig släppa… och … gör jag hela tiden det jag vill. Jag följer min plan!”

Level Up Coaching - Intensiv

Statistik de senaste åren visar att i Sverige är ca 70 % av medarbetare är oengagerade, omotiverade på jobbet, känner att de saknar inflytande och inte vet varför det gör det de gör. År 2017 hade över 46% av sjukskrivningarna med psykisk ohälsa att göra.

Med Level Up Coaching får individerna lära känna sig själv bättre och blir bättre ledare för sig själv och andra. De får påverka och veta vad de gör och varför. De blir motiverade. De tar ansvar.

Företagsvinster - ni:

  • förebygger rehabiliteringsinsatser och sjukfrånvaro
  • utvecklar hållbara arbetssätt och blir starkare team
  • utvecklar lugn, ro, uppskattning och trygghet
  • får mer tid, innovation, trivsel och tillväxt

När man känner sig själv blir livet enklare att leva. To Be for Real hjäper individer att möta sina rädslor, släppa trassliga tankar och arbeta för sin/företagets önskade framtid. Vi når även de som kämpar så hårt med livspusslet att de inte orkar lyssna längre. Varje individ får nya mål och mer energi och fokus att satsa på det hen vill ha/göra.

20-30 min Level Up - intensiv - utförs på distans och passar särskilt företagsledning och personal som utvecklar sig själva, sin kommunikation, företaget och vinsten...

Level Up Coaching - med ro

Vill du ha allt som erbjuds under Level Up intensiv? Samt hjälp att finna ro att stanna up och känna efter, hinna höra och genomföra det du vill? Välj då vår längre variant med ro och skapa nya kontrakt med dig själv. För livet kan vara enklare. Du får känna att du räcker till.

50-70 min Level Up - med ro - utförs på distans (eller på plats) och passar alla som har tid och ro att gå in i en djupare och än mer tillfredställande process

Kontakta Oss för kostnadsförslag