Naked – Time-Loop

Desperat försöker den nakne hjälten lista ut vad han behöver göra - eller inte göra - för att bryta time-loopen han befinner sig i. Det är roande och hjärtevärmande att se hur mycket han lär sig om sitt liv och om vad han verkligen vill när han tvingas pröva det ena efter det andra. 

Samtidigt slår det mig att vi alla kanske också är en sorts time-loop fast vi inte vet om det. Vi prövar också olika varianter för lyssna på oss själva och komma överens med våra medmänniskor. Och vi med kommer vidare när vi bryter mönster och når nästa nivå. Bästa varianten för mig är att gå till Johanna och få hjälp att lyssna på mig själv och utveckla mina hanteringsstrategier. Break patterns - Level Up! Jag är så lycklig över att vi erbjuder samma tjänst till våra kunder. Hör av dig du med!

Naked – Time-Loop
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =