“när broar till tryggheten bränns”

Jag hade just insett att skilsmässa var den enda vägen framåt när jag hörde Ted Gärdestads "Himlen är oskyldigt blå" med "Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns."

Tryggheten var ju att vara gift och veta hur allt var. Nu skulle allt omvärderas och ändras. Så nog visste jag hur det kändes. Både läskigt och befriande. Lämna det kända. Det väckte sorg - trots att jag inte ville ha det mer. Och smärta. Och ilska. Och rädsla. För det kunde inte fortsätta så.

Och vilka möjligheter hade jag öppnat för nu? Tänk att lycka kan vara skrämmande. Tänk att det går att bli van att allt är tungt och svårt. Tänk att det går att ändra. 

Jag brände broar till en falsk trygghet och skapade en ny. Och jag är väldigt lycklig över mina erfarenheter för de hjälper mig och Johanna att göra detsamma med To Be for Reals kunder. Och tack vara våra - ibland extrema erfarenheter - så slipper ni ofta göra dem. Det är bättre att lyssna på sig själv när varningstecknen är små. Vi hjälper er.

(På bilden tagen 18 juli syns Marcus m fl på Solvik kl 19-20. I sommar är det musikunderhållning där på torsdagar efter loppis kl 16-19)

“när broar till tryggheten bränns”
Spread the love
Märkt på:                    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 8 =