Vi arbetar för en positiv hållbar utveckling på våra arbetsplatser genom att utbilda individer i att se och lyssna på sig själva och använda sin fulla potential. Vi lär ut tekniker grundade på beprövad erfarenhet av individuell utveckling, modern forskning inom neurologi och kvantmekanik och uråldriga sanningar som ursprungsbefolkningar praktiserat i tusentals år.

Vi ger dig verktyg så att du får upptäcka hur just du kan minimera stress och konflikter och optimera t ex ledning, försäljning och trivsel, skapa frihet och ta emot pengar.

Vi tillför lugn, mod, framtidsvisioner och drivkraft genom coaching, kurser och workshops av olika slag så att du och din arbetsplats får göra det bästa av alla situationer. Välkommen!

Jag fick nya insikter i min relation med mina affärspartner och hur jag ville utveckla den. Dessutom hittade jag ett lugn mitt i allt spännande med att starta eget.

Om Karin Lundström Rawden

När kaos bröt ut när Karin var liten försökte hon ta så lite plats som möjligt för att inte allt skulle braka samman. Som vuxen har hon insett att det inte alltid är en optimal strategi och har valt nya.

Hon ser att andra också har gamla mönster att bryta och njuter av den värme och gemenskap hon känner när hon coachar.

Sedan 2000 har Karin drömt om att hjälpa företag. Karin har gått från att vara jurist till att bli journalist, projektledare och till att vara coach, kursledare och föreläsare.

Från att bo i Bryssel, gift men ensam, till att i bo Skellefteå, lyckligt skild och ha sin ex-man som högt skattad medförälder.

Level Up Coaching med Johanna  är grunden för Karin att skapa sin framtid och hjälpa ledare, medarbetare och företag göra detsamma.

Om Johanna Nilsson

Johanna Nilsson drivs av att göra sitt bästa och ta hand om och stötta andra. Hon älskar att samarbeta och ser alltid möjligheter till förbättringar som underlättar för alla.

“Jag rekommenderar Johanna av hela mitt hjärta med hennes varma och ödmjuka sätt.”

Johanna har omvandlat de erfarenheter hon har ifrån tidigare perioder av att vara sjuk, rädd och olycklig till modet att medvetet skapa sitt liv.

Johanna är utbildad KBT- och ACC-coach (Kognitiv Beteende Terapi och Acceptance and Commitment Coach).

Genom medvetna val och hjälp med omprogrammering kan alla skapa sig ett harmoniskt, hållbart, hälsosamt och helt liv som skapar överflöd på alla plan.

Det är viktigt att stärka sig inifrån, acceptera och älska sig själv, för att stå stark och hitta modet att leva på ett sätt som är gynnsamt för alla.

Välkommen att kontakta oss och se vad vi kan hjälpa DIG med!

Självkännedom, beslut och ledarskap

Självkännedom, beslut och ledarskap

Nyttja både huvudets och kroppens potentialSom ledare är du en nyckelfigur.  När du får nyttja hela din potential vid beslutsfattande och använda sådant du egentligen vet men glömt, förenklas ditt liv och och framgång kommer allt mer naturligt.  I vår flexibla

Workshops och föreläsningar

Workshops och föreläsningar

“Jag fick föreställa mig att jag lyckades och blev till och med yr! Häftigt!””Tro på dig själv och använd din fulla potential”Relationen till företaget, till arbete och till sig själv och varandra är viktiga ämnen för To Be for Real. Hur

Referenser

Karins underbara utstrålning och kraft ledde mig till att be om hjälp av henne med ett problem jag hade burit på länge. Mycket länge. Lugnt och metodiskt löste hon upp blockeringar inom mig som öppnar upp för helt nya framtidsmöjligheter.  Att leva

Kontakta oss

Välkommen att ringa ossVi guidar dig till den tjänst som passar dig bäst utifrån var du är och vad du vill ha.Du väljer om du vill kontakta en av oss eller båda på en gång via formuläret nedan. Karin Lundström