Livet är lite som ett dataspel, man går i samma banor tills man lär sig nog, för att nå nästa nivå. Vi skyndar på processen genom att Break Patterns - Level Up!

Livet handlar om att vara sig själv på riktigt. När man är den man verkligen är - är man i sin fulla kraft. Då kan man förverkliga meningen med sitt liv.

Vi är oss själva och hjälper andra att vara sig själva och realisera drömmar för sig och sina arbetsplatser.

Det är lättare att vara sig själv och åstadkomma det man vill när man delar vision med andra. Därför stöttar vi sedan länge automatiskt varandra. Och nu gör vi det medvetet! Tillsammans kan vi hjälpa många fler att förverkliga både sig själva och sina drömmar.

 Vi lärde känna varandra genom kurser i coaching och behandling. I augusti 2015 började vi byta coaching-behandling med varandra.

Utan det hade vi inte startat våra företag. Utbytet och det stöd vi får är grunden i våra liv. Det stödet vill vi också ge andra.

Vi vill att alla ska få känna att de bidrar till utveckling och balans i sina liv och omgivningens. 

Vi har upptäckt att vi har en särskild förmåga att nå fram till människor som är för uttröttade för att orka lyssna. Genom oss får individer och företag hjälp att minimera stress och konflikter och optimera ledning, försäljning och trivsel.

Vi tillför lugn, mod, framtidsvisioner och drivkraft genom coaching, kurser och workshops av olika slag så att du och din arbetsplats får göra det bästa av alla situationer. Välkommen!

Jag fick nya insikter i min relation med mina affärspartner och hur jag ville utveckla den. Dessutom hittade jag ett lugn mitt i allt spännande med att starta eget

Vilka är To Be For Real?

Vilka är dessa framgångsrika kvinnor som haft modet att släppa rädslan och följa sitt kall, sin passion och glädje inför livet att hjälpa andra människor? Här får du en glimt av deras unika resa och hur viktiga de är för varandra, för att med närvaro möta andra människor mitt i livet.

“Det är roligt att våra vägar har möts. Bara jag tänker på Karin, så blir jag lugn :-)”

Om Karin Lundström Rawden

När kaos bröt ut när Karin var liten bestämde hon sig för att sitta stilla i båten och försöka ta så lite plats som möjligt för slippa kapsejsande. Som vuxen har hon insett att det inte alltid är en optimal strategi och har valt nya.

Hon har upptäckt att andra också har gamla mönster att bryta och njuter av den värme och gemenskap hon känner när hon coachar.

Sedan 2000 har Karin drömt om att göra det hon nu gör. Karin har gått från att vara jurist till att bli journalist, projektledare och till att vara coach, kursledare och föreläsare.

Från att bo i Bryssel, gift men ensam, till att i bo Skellefteå, lyckligt skild och ha sin ex-man som högt skattad medförälder.

Att byta behandling med Johanna Nilsson är grunden för Karins företagande och livet i övrigt. Där får Karin mod och kraft att bryta mönster, välja nya, se och fira sina framsteg. Så skapar hon sin framtid. På så vis hon kan hjälpa andra göra detsamma.

Karins liv får mening när hon hjälper människor utveckla sig själva och sina inställningar till pengar, relationer, konflikter, arbetsplatser, lojaliteter, drömmar… Det är viktigt att vika av från gamla hjulspår och nå nästa nivå i livet. Break Patterns – Level Up!

Om Johanna Nilsson

Johanna Nilsson har alltid drivits av att göra sitt bästa och ta hand om och stötta andra. Hon älskade  samarbetet och tillsammansandan i förskolan. Hon förverkligade sin dröm att bli lärare för att hon själv ville ha utveckling och få hjälpa fler. Hon har alltid sett möjligheter till förbättringar som underlättar för alla.

“Jag rekommenderar Johanna av hela mitt hjärta med hennes varma och ödmjuka sätt.”

Nu lever Johanna Nilsson det liv som hon själv har valt. Så har det inte alltid varit. För ca 7 år sedan vaknade Johanna upp och insåg att hon levt sitt liv totalt styrt av den miljö och de förväntningar som finns på oss i dagens samhälle.

Hennes glädje och kraft var nästan helt borta. Med en fantastisk man och stödet från Karin Lundström Rawden vågade Johanna lämna jobbet i skolan hon drömt om som liten för att förverkliga en än större dröm.

Johanna har omvandlat de erfarenheter hon har ifrån tidigare perioder av att vara sjuk, rädd och olycklig till modet att medvetet skapa sitt liv.

Johanna är utbildad KBT- och ACC-coach (Kognitiv Beteende Terapi och Acceptance and Commitment Coach) och vill tillsammans med Karin, vara det stöd människor behöver under processen att hitta modet att göra de förändringar som behövs för att vi ska kunna leva som vi själva vill.

Genom medvetna val och hjälp med omprogrammering kan alla skapa sig ett harmoniskt, hållbart, hälsosamt och helt liv som skapar överflöd på alla plan.

Det är viktigt att stärka sig inifrån, acceptera och älska sig själv, för att stå stark och hitta modet att leva på ett sätt som är gynnsamt för alla.

Välkommen att kontakta oss och se vad vi kan hjälpa DIG med!

Webb-kurs Me for Real…

Webb-kurs Me for Real…

“Jag har blivit tydligare och andra har blivit tydligare tillbaka.” När du vet vem du är och varför du gör det du gör  – så lyckas du bättre. Ju fler i en organisation som känner sig själva desto bättre. Varför sitta

Level Up Coaching

 “Jag har sånt flyt nu! Sedan du hjälpte mig släppa… och … gör jag hela tiden det jag vill. Jag följer min plan!”Level Up Coaching – IntensivStatistik de senaste åren visar att i Sverige är ca 70 % av medarbetare

Wealth Creation

“The Wealth Creation program, enabled me to create a new value system for money exchange and self-appreciation, which already has brought positive change into my personal life as well as business life. I am very grateful!” Wealth CreationVill du veta

Workshops och föreläsningar

Workshops och föreläsningar

“Jag fick föreställa mig att jag lyckades och blev till och med yr! Häftigt!”Hur gör du för att räcka till? För att inte överväldigas av att det blir för mycket? För att det få alla aktiviteter i livet att gå

Referenser

Karins underbara utstrålning och kraft ledde mig till att be om hjälp av henne med ett problem jag hade burit på länge. Mycket länge. Lugnt och metodiskt löste hon upp blockeringar inom mig som öppnar upp för helt nya framtidsmöjligheter.  Att leva

Kontakta oss

Välkommen att ringa ossVi guidar dig till den tjänst som passar dig bäst utifrån var du är och vad du vill ha.Du väljer om du vill kontakta en av oss eller båda på en gång via formuläret nedan. Karin Lundström