Karins underbara utstrålning och kraft ledde mig till att be om hjälp av henne med ett problem jag hade burit på länge. Mycket länge. 

Lugnt och metodiskt löste hon upp blockeringar inom mig som öppnar upp för helt nya framtidsmöjligheter. 

Att leva ut rollen som Paradisskapare.


Linda Dahlqvist // Lärare, författare och grundare av den nya kulturen


Nu tänker jag efter vad jag vill ha ut av varje telefonsamtal och möte.

Genom kursen har jag blivit lugnare, tydligare och pratar mer sakta. Det tycker killarna också. På genomgångarna tar jag det en gång – lugnt (istället för att ta det en gång fort och en till gång ännu fortare och högre).


Även annars när jag inte har tid att förklara något lugnt väljer jag nu istället att göra det senare. Det är mer effektivt. Och vissa saker väljer jag att förklara för dem en och en. Och försäkrar mig först om att de hör och lyssnar. Det börjar också blir mer tydliga tillbaka

Tobbe Johnsson  // Nordic Light


Jag har haft stor nytta och glädje av Johannas behandlingar!

Hon är en kvinna som jag beundrar! Hon har tagit sig ur ”ekorrhjulet” och jobbar idag med det som hon är ämnad för! Hon har även lyckats förbättra sin hälsa, och kan hjälpa DIG att må bättre i både hälsa och själ. De båda hör ju ihop mycket mer än vad många tror!  Hennes sprudlande glädje sprids i varje samtal! Jag kan varmt rekommendera henne och hennes behandlingar!

Marita Lundgren  


She has helped me see the patterns of thought I needed to change in order to adjust from being an employee to an entrepreneur.

Karin is an excellent coach; warm, compassionate, understanding and clever. The Wealth Creation program, enabled me to create a new value system for money exchange and self-appreciation, which already has brought positive change into my personal life as well as business life. I am very grateful! Thank you Karin and To Be for Real.

Emma Cedergren  // Livsfabriken


Jag fick ett skönt lugn och styrka i alla mina beslut.

Annette Lundqvist