"Jag fick föreställa mig att jag lyckades och blev till och med yr! Häftigt!"

Hur gör du för att räcka till? För att inte överväldigas av att det blir för mycket? För att det få alla aktiviteter i livet att gå ihop? Och vara dig själv i alla lägen? De är viktigt både vad man gör och hur man tänker, och känner, om det.

När ledningsgrupper och/eller hela arbetsstyrkan på en gång vill släppa tanketrassel och byta mindset erbjuder To Be for Real workshops och föreläsningar.

Relationen till företaget, till arbete, till sig själv och varandra är viktiga ämnen.

Vi skräddarsyr inrikting och övningar utifrån ert företags och era individers behov. Ni får aha-upplevelser, en omedelbar förändring och verktyg för att ta itu med att skapa det ni vill ha.

Processen blir särskilt kraftfull när ni väljer att kombinera det med fler av våra insatser. Vår vision är att tillsammans med dig och er skapa en arbetsplats:

Där alla tar sitt liv och ledarskap på allvar och utvecklar sin fulla potential. Där individerna och företaget blomstrar och lever socialt, kulturellt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart. Där stress och psykisk ohälsa är tomma begrepp.

Välkommen att kontakta oss och berätta om era behov så skapar vi tillsammans en vision för framtiden och vägen dit.

“Min fru var på din föreläsning om kvinnor genom historien igår så nu vet jag allt om hur det var. Helt fascinerande! Tack så mycket!”

Trollbindande Föreläsningar

”Trollbindande” är ett ord som ofta används om Karins föreläsningar liksom underhållande och inspirerande. Hon har en stor förståelse för sig själv och andra och ser med humor och livsglädje på de möjligheter som finns. Hennes mål är alltid att skapa nya möjligheter.

Hon är en van föreläsare och berättare och inbjuder dig som lyssnare att leva sig in i skeendena och uppleva dem. Se det roliga i det och förlåta det som gått galet. På så vis ökar dina möjligheter att se hur det påverkat andra och dig själv. Det gör att du kan fatta nya beslut i ljuset av vad du insett och lärt dig.

Boka en föreläsning nedan eller en skräddarsydd för ditt företag och era evenemang.

Du och företaget

Hur förhåller du dig till dig själv, ditt arbete, din arbetsplats? Din inställning avgör hur du tolkar det som sker och dina möjligheter att påverka framtiden.

Du får du upptäcka både band till arbetsplatsen att släppa och band som du vill bygga vidare på. Ju fler ni är från samma företag desto mer förändrar vi ert företag under vår tid tillsammans – för det är din och dina kollegors inställning till vad som är möjligt som ger vad företaget är idag och vad det kan bli imorgon.

Dags att upptäcka oanade samband och välja väg att gå i framtiden!

Egen Lyckas Smed

You are your own business! Du har ansvaret – och du kan utnyttja det och dig själv till fullo.

Att vara ledare för sig själv är ett viktigt uppdrag. Det underlättar för att vara ledare för andra både på jobbet och privat. Genom ett personligt genomtänkt ledarskap når vi lycka för oss själva och andra.

Min Lyckliga Skilsmässa

Min relation till min ex-man hör till det jag är mest stolt över i mitt liv. Från förälskelse till förskräckelse till fantastiskt föräldraskap.Vi är nu föräldrar tillsammans. Vill du veta hur?

För arbetsgivare kostar en medarbetares skilsmässa i snitt  ca 400 000 SEK i minskad produktivitet hos den drabbade och övriga medarbetare. Kan skilsmässan underlättas (kanske undvikas) kan stora värden tjänas. Emotionellt och ekonomiskt… Karin inspirerar till goda skilsmässor och god konfliktlösning såväl hemma som på jobbet.

Kvinnor som ledare genom historien – internationellt, nationellt och regionalt

Få nya insikter vår samtid och vår framtid och vikten av mångfald och att dra nytta av allas kompetens i vårt styrelsearbete genom att lära dig om kvinnans ställning som ledare i samhället.

Föreläsningen bjuder på många glada överraskningar och spännande historier om statsbyggare, sjörövare, hemförsvarare m m.

Vi upptäcker ett och annat bakslag som aktivt kan stävjas. Vi får en bild av hur företagandet utvecklats – och hur olika omständigheter och regelsystem hindrat och möjliggjort detta som exempelvis skatterätt, arvsrätt, handelsrättigheter och krig.

Winston Churchill hävdade: “Ju mer vi känner till vår egen historia desto mer kan vi troligtvis också förutspå framtiden.”

Kontakta oss så tänker vi ut vilket erbjudande som svarar mot era behov. Givetvis kan en föreläsning/workshop även kombineras med våra andra tjänster.