Slits mellan förtjusning och förfäran över nytt…

Varför ska man hylla sina erfarenheter som Thomas Ek rekommenderar?  Han är grundare till OBH Nordica och höll en berörande och bejublad föreläsning på Business Development Day.

Jag kommer på att när jag ska börja med något nytt i mitt liv så dras jag mellan två krafter - förtjusningen över det nya och förfäran över detsamma. Att lämna det säkra för det okända. Huvva. Sedan listar jag mina erfarenheter. De goda och de som skrämmer mig. Jag ser att de ger mig det underlag jag behöver för att ta mig an de nya utmaningarna. Det blir plötsligt en hyllning till vad jag lärt mig. Det hemska jag genomlevt blir en trygg grund att stå på. 

Att som coach och kursledare få hjälpa andra med denna process är också det en hyllning till livet och alla dess möjligheter. Klart vi kan vara lyckliga, framgångsrika och ha lugn och tid och ro för allt vi vill ha. Kontakta oss.

Slits mellan förtjusning och förfäran över nytt…
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 10 =