“Time for reflection is essential”

Mia Lewis, Bonava, som vunnit pris som Årets Supply Chain Professional vittnade om att en enorm omöjlig utmaning skapar möjligheter. 

När alla säkerhetsnät rycks bort och allt måste bli nytt. När det inte ens finns något "så här har vi alltid gjort. När förändringarna är så många att ingen slösar tid på att vara upprörd över dem. Ja då kan omöjliga bli möjligt. 

I detta läge är det lätt att dra in hakan och bara stressa på utan att tänka. Men det är viktigt med överblick och riktning. "Time for reflection is essential" framhåller Mia Bonova till min glädje. Att tänka och känna efter ger möjlighet att fatta beslut som är grundade i lugn och insikt om var vi är och vart vi vill,  och To Be for Real har kurser för olika behov och stressnivå där vi lär ut tekniker för detta. 

Mia Bonova var nyanställd när hon fick sju veckor på sig att göra om inköpsavdelningen, för ett bolag verksamt i åtta länder, till ett självständigt företag... Och hon lyckades rapporterade hon bland annat i onsdags på Inköpardagen i Norr i Skellefteå. 

#MiaLewis #Bonava #SupplyChainProfessional #DagariNorr #ToBeForReal 

“Time for reflection is essential”
Spread the love

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − 4 =