Onlinekurser

Att vara borta hela dagen är ofta stressande. Onlinekurser är att föredra för många när nära 50% av sjukskrivningarna är stressrelaterade i vår ständigt föränderliga värld. Stress har blivit så normalt att vi knappt känner av att vår kropp är i fight-flight-freeze.

To Be for Real har onlinekurser utifrån olika behov och stressnivå. Är stressnivån relativt "normal" är Var dig själv att rekommendera. Är den väldigt hög behöver du först lära dig att Känna lugnet för att få ork och mod att utvecklas. Är du en ledare som vill använda din tid till att samtidigt fatta beslut på nya tidsbesparande sätt och utvecklas och lära sig om dig  om dig själv rekommenderar vi Självkännedom, beslut och ledarskap.

Live-coaching i grupp ingår eller kan ingå i varje onlinekurs.

Vårkampanj

En vårkampanj gäller för Var dig själv och Känn lugnet. Se nedan och ​kontakta  oss för mer info.

Var dig själv Här släpper du stress som drivkraft och hittar ny i tron på dig själv, ditt värde, viljan att utveckla dina kunskaper och dina unika förmågor, känna lugn, samhörighet och tro på samarbete. 

Känn lugnet Här lär vi dig att ta dig ned i kroppen, lugna hela systemet och skapa energi och balans och samarbeta med huvudet på riktigt. Minska stress och höj din energinivå! Du öppnar för nya möjligheter...

För den som använda sin tid till att samtidigt fatta beslut på ett nytt tidsbesparande sätt och lära sig om sig själv rekommenderar vi Självkännedom, beslut och ledarskap

Självkännedom, beslut och ledarskap (ny version av Me for Real) Här använder du våra verktyg och gör kursen i vardagen genom att samarbeta med din kropp och våra tekniker (baserade på modern forskning) till att fatta beslut du ändå ska fatta. Du sparar tid och energi. Du fattar mer välgrundade beslut utan att behöva grubbla (före, under eller efter). Du förebygger problem genom kreativa lösningar. Du lär känna och leda dig själv och andra på smartare sätt.

Coaching, Workshops och Föreläsningar

Vår Level Up Coaching ger individer/medarbetare egentid med coaching och övningar som ger lugn och mod att släppa det som varit och satsa framåt på det man vill ha. 

Workshops och Föreläsningar 

Ta kontakt med oss så funderar vi tillsammans ut vad du bäst behöver. Eftersom vi jobbar via telefon och dator kan du få hjälp oavsett var du befinner dig.